Nappali és alkalmi smink

A sminkeket egy professzionális világhírű cég sminkkollekciójával készítem.

Sminkkészítésnél mindig figyelembe veszem a vendég karakterét, egyéniségét és a sminkhez készített öltözékének színét.

Az alkalmi smink és esküvői smink elkészítése előtt 1-2 héttel minden esetben próbasminket készítek, hogy a  végeredmény a lehető legszebb legyen!

6.000.- Ft

Szempillafestés (Smink)

A szempillafestést az Intensive szempilla és szemöldök festő család termékeivel végzem. A szempillafesték 2-3 hétig tartó mély, intenzív ragyogó színt ad a szempilláknak.
Gyors és tartós.

900.- Ft

Szemöldökfestés (Smink)

A szemöldökfestést az Intensive szempilla és szemöldök festő család termékeivel végzem. A szemöldökfesték 2-3 hétig tartó mély, intenzív ragyogó színt ad a szemöldöknek.
Gyors és tartós.

900.- Ft

Füllyukasztás

  • 100%  steril, fájdalommentes és gyors
  • belövéskor automatikusan kapcsolódik a fülbevaló
  • gyors gyógyulás
  • tökéletes illeszkedés
  • a fülbevaló nikkelmentes  orvosi fémből készül, mely a fülcimpa gyógyulása után kicserélhető (két héttel a fülbelövés után)
  • utókezelés : lyukak hegesedése elkerülhető, a fülbevaló gyakori forgatásával.

4.000.- Ft

3D műszempilla felhelyezés

A Marvell Lash  műszempillák a természetes szempillákhoz megtévesztésig hasonlóak kiemelkedő minőségű szintetikus selyem bevonatú pillák.

A Marvell Lash 3D műszempillák kényelmes , súlytalan viselést biztosítanak. Az eljárás lényege, hogy a vendég saját pilláihoz illesztjük egyenként a megtévesztésig hasonló műszempillákat egy orvosi ragasztó segítségével.

A ragasztó nem érintkezik a bőrrel és nem károsítja a saját szempillákat . Ha az alkalmazott technika helyes  és a felhasznált anyagok minősége megfelelő, az eredeti pillák természetes cserélődésével fokozatosan hullik ki a műszempilla is .A folyamatos hatás elérése érdekében 4-5 hetente ajánlott a kihullott pillákat tölteni.
Az eredmény hosszabb, dúsabb, drámai hatás.

8.500.- Ft